Kde jsme celý rok byly

14.04.2011 20:09

Po dlooouhé době jsem se dostala k aktualizaci stránek. Konečně se pokusím pořádně něco dělat. A to ne jen se stránkami, ale i ve výcviku.  Poslední rok jsem měla probémy s kotníky, takže původně nejvíc plánované agility se nekonali a i v ostatních sportech jsme toho moc neudělaly. Takže co se u nás vlastně dělo?

Z Arinky vyrostla velká  a krásná psí slečna. Pubertu máme za sebou a pěkně jsme si na sebe zvykly.

V létě jsme absolvovali dva výscvikové tábory. Na prvním z nich jsme se učily dogdancing a přičichly si i k agility. Tábor jsme si moc užily a díky skvělým instruktorkám Alči Smolíkové a Lucce Součkové jsme se toho taky hodně naučily. Díky :) Druhý byl tábor obedience ve Dvoře Králové. Tentokrát jsme se učily pod vedením Arinčiné chovatelky Lady Richterové. Ve Dvoře se nám taky moc líbilo a naučily jsme se, jak cvičit dál. Na konci tábora jsem měla v plánu složit s Arinkou dvoje zkoušky z dogdancingu první úrovně. První zkouška dopadla šíleně, Arinka nejdřív utekla za koněm:D a panička byla tak nervózní, že pletla sestavu. Druhá zkouška - divize C se nám povedla na výbornou. :)

Dalšího půl roku se nic moc nedělo, protože  panička byla o berlích.

3. dubna 2011 proběhla bonitace na zámku v Kvasinách - Arinka byla uchovněna!

Jinak Arinku stále baví míčky, aportování, voda a běhání u kola... prostě takové ty borderčí záliby :-)

Nyní se s Arinkou máme v plánu věnovat hlavně dogdancingu a obedience.  Panička si pomalu dává dohroady nohy a brzy začnem zkoušet agility.

V posledním roce jsme absolvovaly 2 výstavy: Intercanis Brno - třída mladých, zn. výborná

                                                                         Klubová výstava BOC Brno : tř. mladých, zn. VD

—————

Zpět